Afbeelding
Foto:

Galerie De Graanschuur: ‘Nearby far Away’ door Lisanne Hoogerwerf

vrijdag 26 april 2024 10:00 tot donderdag 6 juni 16:00

Duik in de dystopische wereld van Lisanne Hoogerwerf. Nu te zien in Galerie De Graanschuur is de expositie ‘Nearby far Away’ van kunstenares Lisanne Hoogerwerf. De expositie neemt je mee op reis door haar unieke, dystopische landschappen.

Hoogerwerfs creaties zijn op het eerste gezicht fictief, maar blijken bij nadere beschouwing ook een zekere mate van realiteit te bevatten. Ze creëert deze landschappen met eenvoudige, alledaagse materialen zoals stokjes, zand, verf en karton. Inspiratie haalt ze uit haar eigen verbeelding en herinneringen, wat resulteert in prachtige en intrigerende kunstwerken.

De kunstenares

Lisanne Hoogerwerf is een Nederlandse kunstenares die bekend staat om haar eigenzinnige en dromerige creaties. Ze werkt met diverse materialen en technieken, maar haar focus ligt op het creëren van atmosferische en gelaagde landschappen. Haar werk is getoond in diverse galerieën en musea in Nederland en daarbuiten.

Praktische informatie

Extra activiteiten:

Op 18 mei is er een gratis taxatiedag voor kunst, antiek, sieraden en andere objecten. De galerie is op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Op andere dagen is bezoek op afspraak mogelijk.

Mis deze unieke expositie niet en ervaar de betoverende wereld van Lisanne Hoogerwerf!